Datanetwerken

Een optimaal functionerend datanetwerk is voor elke onderneming van groot belang. Op het gebied van communicatie worden vandaag de dag steeds hogere eisen gesteld als het gaat om snelheid. Dit terwijl databestanden alleen maar groter worden.

Ondanks dat moet een datanetwerk bedrijfszeker zijn, de door uw onderneming gewenste protocollen ondersteunen en ook kunnen voorzien in eventuele uitbreidingen of aanpassingen in de toekomst.

Als voor uw bedrijf een snelle verbinding erg belangrijk is, is het ook mogelijk om glasvezel aan te leggen. De naam zegt het al: glasvezel bestaat uit lange vezels van glas, waardoor middels lichtsignalen data wordt getransporteerd. Vooral wanneer lange afstanden (meer dan 80 meter) overbrugd moeten worden is glasvezel een ideale oplossing!

Smit Telecom levert alle producten voor een compleet datanetwerk zoals UTP, glasvezel, patchkasten, -panelen en –kabels. Ook zorgen wij voor de installatie, de bekabeling en het afmonteren in de patchkast. Kwaliteit en  netheid zijn hierbij voor ons erg belangrijk. Bij oplevering laten wij een nette, overzichtelijke patchkast achter, indien gewenst voorzien van een bijbehorend certificaat.